CONSULTA D'HORARIS
SELECCIÓ D'ASSIGNATURES
Usuari genèric | 2015-16 | 28/04/2024
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Fermented Beverages (2014) Continuar per seleccionar més assignatures

Primer curs
Convocatòria única AN sense addicional
TREBALL FI DE MÀSTER 19625301
Acta única 1Q
Obligatòries
AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA 19625105
BEGUDES FERMENTADES 19625101
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES 19625104
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES 19625103
SEGURETAT ALIMENTÀRIA 19625102
Optatives
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA 19625202
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS 19625204
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI 19625206
EL SECTOR CERVESER 19625216
GESTIÓ D'INÒCULS PER A LA SEGONA FERMENTACIÓ 19625215
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI 19625203
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA 19625205
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS 19625207
Acta única 2Q
Optatives
ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA 19625220
ANÀLISI SENSORIAL DE VINS ESCUMOSOS DEL MÓN 19625211
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA 19625201
FISICOQUÍMICA DE L'EFERVESCÈNCIA 19625212
GESTIÓ ECONÒMICA I MÀRQUETING 19625221
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS 19625208
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT 19625217
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA 19625219
PRÀCTIQUES EXTERNES 19625401
VARIETATS DESTINADES A ESCUMOSOS: CARACTERÍSTIQUES I ZONIFICACIÓ 19625213
VITICULTURA DE QUALITAT 19625214
Acta única AN
Optatives
TECNOLOGIA CERVESERA 19625218
TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS 19625210